Prodej zahrady 1202 m², Břeclav

1 290 000 Kč

1 073 Kč za m²
včetně provize RK

Nemovitosti nabízí

IP Solution Real s.r.o.

Brno, Bednaříkova 2893/1a

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Realitní společnost IP Solution Real nabízí k prodeji rekreační pozemek o velikosti 1 202 m2, s možností postavit rekreační chatu o ploše 80 m2 zastavěné plochy, v oblíbené zahrádkářské lokalitě u letiště v Břeclavi.

Pozemek o přibližných rozměrech 150 × 8 m se nachází v lokalitě D zahrádkářské kolonie. Z jedné strany je oplocen, vybudování zbývajícího oplocení již bude v režii nového majitele. Rekreační objekt, který je možné na pozemku vybudovat, je omezen zastavěnou plochou 80 m2. Na vizualizacích je vidět možná výstavba chaty.

K dispozici je na pozemku elektrická přípojka, voda z vlastní studny, odpad k nové chatě bude řešen domácí čističkou či jímkou.

Přístupová cesta je sice úzká, polozpevněná, avšak sjízdná obvyklým osobním automobilem v průběhu celého roku. V sousedství jsou také chaty k celoročnímu bydlení. Na pozemku je také 5G signál pro vysokorychlostní internet.

Zaujal Vás pozemek? Chcete si vyzkoušet, zda je toto exkluzivní místo vzdálené jen pár minut od Ladné i Břeclavi právě pro Vás?

Neváhejte mě kontaktovat.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Žumpa, septik
ID nemovitosti 224
Plocha pozemku 1 202 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

IP Solution Real s.r.o.

Brno, Bednaříkova 2893/1a

Zobrazit kompletní nabídku RK

IP Solution Real s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist