Prodej restaurace 556 m², Břeclav

6 900 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Prodej zavedené restaurace, Břeclav

Máme tu jedinečnou příležitost nabídnout k prodeji zavedenou restauraci, která svou historií sahá až do 90. let. Nachází se v těsné blízkosti jedné z nejhezčích oblastí Jihomoravského kraje, Lednice a Valtice, v malebném městě Břeclav - Charvátská Nová Ves.

Tato restaurace nabízí svým hostům velmi příjemné prostředí s možností kuchyně, která je po zdařilé rekonstrukci. Prostor restaurace je rozdělen na dva sektory, z nichž každý disponuje barovou částí. Navíc je k dispozici i venkovní posezení, kde si hosté mohou vychutnat své občerstvení pod širým nebem.

Celková užitná plocha restaurace činí 153,4 m2, zatímco druhá část nabízí 246,7 m2 prostoru. Nad restaurací se nachází rozlehlý byt o velikosti 155,9 m2, který lze případně upravit na dva až tři apartmány typu 1+1 pro hosty.

Tato nemovitost nabízí široké spektrum využití a možností. Díky podsklepení je možné využít prostory pro vinné sklepy, což může být atraktivním doplňkem pro gastronomický provoz. K dispozici je také garáž a dostatek parkovacích míst jak před, tak za objektem.

Pokud hledáte investici s perspektivou a možností rozvoje, tato nabídka je pro vás to pravé. Nezmeškejte příležitost stát se součástí prosperující gastronomické tradice v srdci Jihomoravského kraje. Pro více informací či prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
Parkování Garáž
ID nemovitosti 8244100
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 556 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist