Prodej rodinného domu 429 m², Břeclav

Cena na dotaz

info v RK, včetně DPH, provize a právního servisu

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele vám nabízíme k prodeji velmi lukrativní víceúčelový dům, který se nachází v klidné lokalitě ve městě Břeclav, přesto pouhých pár minut od centra města. Jedná se o velmi lukrativní nabídku jak lokalitou, tak možností využití této víceúčelové stavby.
Tento dům lze využít jak k vícegeneračnímu bydlení, využití vlastního bydlení a využitím části domu pro komerční účely, tak využití celé nemovitosti k vytvoření několika bytových jednotek sloužícím ke komerčním účelům-pronájmu, využití k vybudování ubytovacích jednotek pro své zaměstnance. Potenciál domu je široký a lze zde využít spousty možností a podnikatelských záměrů. Využitelné stejně jako sídlo firmy s bytovou jednotkou, kancelářemi, ubytováním pro své zaměstnance.
Dům je po celé části podsklepen (5+1), jsou zde skladovací prostory, samostatné místnosti, kotelna a disponuje také sprchovým koutem a velkou kuchyní, tato sklepní část domu má přímý vstup do zahrady a lze tyto prostory také využít jako bytovou jednotku, všechny místnosti mají okna z jedné strany do ulice a z druhé do zahrady, jsou tedy prosvětleny a nejedná se o klasické sklepní, tmavé prostory. Lze také využít k vytvoření wellness zóny nebo pronájem prostor ke službám jako je např. kosmetika, pedikúra, solárium, masáže atd.
V prvním patře domu (3+1 s možností rozdělení velkých pokojů na 5+1), do kterého je vstup z ulice se nachází prostorná vstupní hala s chodbou, velký pokoj s okny do ulice a oknem a balkonovým oknem se vstupem na střechu garáže do zahrady, velký obývací pokoj se dvěma okny do ulice, na straně s okny do zahrady se nachází menší pokoj, kuchyň, koupelna s vanou a WC a hezké prostorné schodiště, tímto se dostanete do spodní části domu (sklep se vstupem do zahrady) a do vrchního patra domu.
Ve druhém patře domu se nachází prostorná chodba, kde se naproti schodišti nachází kuchyně s otevřeným vstupem do velkého obývacího pokoje se dvěma okny s výhledem do ulice, v obývacím pokoji se nachází vystavěný krb na tuhá paliva, je zde vstup do dalšího pokoje (pracovna , dětský pokoj) a do koupelny s vanou i sprchovým koutem, další pokoj směrem do ulice je prostorná ložnice, další pokoj s okny do zahrady je se šatnou, pokoj do tvaru L velmi světlý , prostorný s výhledem do zahrady a samostatné WC.
Dům je vytápěn plynovým kotlem a je zde možnost regulace teplot v místnostech. Napojen na místní vodovod a kanalizaci.
Parkovací možnosti v rámci domu až pro tři auta spojené se vstupem na zahrady, na které se nachází jak relaxační část se zabudovaným a krytým venkovním bazénem, zahradním posezením-pergolou, tak zatravněná okrasná část zahrada. Vjezd do garáže- garážová vrata na elektrický pohon.
Tento dům se nachází pár minut sjezdu na dálnici D2 a disponuje zajímavou užitnou plochou 429 m2
Pokud jste dočetli nabídku této nemovitosti až do konce, věřím, že vás nemovitost zaujala. V tom případě zavolejte a sjednejte si prohlídku této výjimečné nabídky a přijďte se přesvědčit osobně, budu se těšit osobně na prohlídkách.
Majitelem nebyl zatím dodán průkaz energetické náročnosti budovy, proto uvádíme dle zákona třídu G.
S případným financováním vám rádi pomůžeme.

Základní údaje

Cena nezahrnuje DPH
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
ID nemovitosti 5432641
Stav objektu Po rekonstrukci
Plocha pozemku 792 m²
Plocha užitná 429 m²
Plocha zastavěná 215 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist