Prodej rodinného domu 114 m², Popice

10 500 000 Kč

+ provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

Nemovitosti nabízí

REALmix s.r.o.

Brno, Bayerova 792/23

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme prodej novostavby RD s dispozicí 4+kk v obci Popice, okres Břeclav (25 min autem a 35min vlakem od Brna), ul. Široká, CP pozemku 592m2, ZP domu 138m2, UP domu 114m2.

Jedná se o velmi pěknou dřevostavbu - prostorný a dobře dispozičně řešený RD typu bungalov. Dům se nachází na klidném místě v zástavbě nových rodinných domů. Pozemek o výměře 592m2 má obdélníkový tvar (cca 17,5 x 34m). Bungalov je dispozičně řešen jako 4+kk s menší technickou místností, třemi samostatnými prostornými ložnicemi, velkou chodbou s dostatkem úložných prostor (vestavěná šatní skříň) a obývacím pokojem se dvěma vstupy na pozemek. Na obývací prostor a jednu ložnici navazuje prostorná vydlážděná terasa (cca 20m2) a zahrada za domem, která je společně s předzahrádkou nové osázena dle návrhu zahradního architekta. V zadní části pozemku je prostorná garáž, postavená ze sendvičových fasádních panelů s minerální vlnou a s pojezdovými stropními el. vraty.

Dispozice domu: obývací pokoj s kuchyňským koutem 38m2, pokoje 14m2, 14m2 a 15,5m2, chodba 13m2, zádveří 5m2, prostorná koupelna 7,5m2, samostatné WC 1,7m2, spíž 1m2, technická místnost 4m2.

Vytápění je řešeno el. přímotopy v pokojích, podlahovým topením (el. akumulační kabely) v obývacím pokoji s kuchyňským koutem a v koupelně + v obývacím pokoji jsou krbová kamna na tuhá paliva s odvodem spalin do komínu. Ohřev vody je v domě řešen elektrickým boilerem. Chlazení či případné přitápění lze taktéž řešit klimatizační jednotkou umístěnou v obývacím prostoru.

Dům je krásně udržovaný a s citem zařízený. Více info v RK.

Obec Popice se nachází v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji, jihozápadně od Hustopečí. První písemné zmínky o obci jsou z roku 1291. V okolí obce se rozkládají vinice a víno z těchto vinic bylo dodáváno i na český královský stůl :o).

Základní údaje

Cena nezahrnuje Provize
Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
Konstrukce Dřevěná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV
Parkování Garáž
Příjezdy Dlažba, Asfalt
ID nemovitosti 420
Stav objektu Novostavba
Plocha pozemku 592 m²
Plocha užitná 114 m²
Plocha zastavěná 138 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

REALmix s.r.o.

Brno, Bayerova 792/23

Zobrazit kompletní nabídku RK

REALmix s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist